CirkOOH! CirkAAH!

Cirkus in Beweging organiseerde de 5de editie van CirkOOH! CirkAAH! een internationaal jeugdfestival met 5 buitenlandse circusscholen. Het was een week vol toffe acts en zotte spektakels! 

Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen om dit evenement tot stand te brengen en bedankt aan iedereen die mee van de shows is komen genieten. 

Foto’s van het evenement volgen nog en komen online te staan op de website. 

Download onze printbare Flyer met info over de acts en het programma HIER


30 juli – 7 augustus 2022

3de keer goede keer! Onze internationaal Jeugdcircusfestival CirkOOH! CirkAAH! was gepland voor 2020, toen voor 2021, maar zal deze zomer EIN-DE-LIJK voor echt doorgaan! 

We zullen 8 jongeren met 2 begeleiders ontvangen vanuit Tsjechië (Praag), Spanje (Madrid), Nederland (Groningen), Griekenland (Thessaloniki) en Estland (Tallinn). Een groepje van 8 Leuvense jongeren zal hen ontvangen.

Samen zullen we een voorstelling maken onder begeleiding van Be Flat. Deze voorstelling zullen we in ’t stad spelen op 06/08/22. Hiernaast zijn er ook andere voorstellingen waar jongeren hun eigen creaties tonen en er zullen ook professionele artiesten te zien zijn. Van eigen bodem ontvangen we onder andere Knot on Hands!

 

Sponsors: