Wanneer:
4 maart 2022 – 9 november 2022 hele dag
2022-03-04T00:00:00+01:00
2022-11-10T00:00:00+01:00
Waar:
Thuis
Contact:
Cirkus in Beweging
016 60 32 63

The Wall of the Trappenhall

Ben jij ook bijna vergeten hoe de kapelzaal galmt, hoe de trappen denderen en hoe de matten ruiken? Tijd voor een Reünie!
Want hier is-ie dan, de gloednieuwe podcast ‘‘The Wall of
the Trappenhall!’’
Met wat foto’s uit de trappenhal in hun hand en een micr
ofoon voor hun neus, gaan Lieke De Vry en Marthe Nelissen op zoek naar de ontelbare verhalen die Cirkus in Beweging met zich meedraagt.

 

Hendrik Van Maele

In deze aflevering mochten we in onze studio Hendrik Van Maele ontvangen. Van klein tot groot zat hij bij Cirkus in Beweging en ging verder studeren in ACaPA – de circushogeschool voor ‘circus and performance art’ in Tilburg. Hij vertelt over zijn afgelopen traject, waar zijn collectief ‘Familiar Faces’ ontstond.
We gaan verder over zijn professionele carrière nu, waaronder zijn residenties bij Cirklabo in Leuven. Luister mee hoe Hendrik zijn verhaal begon en hoe het nog steeds verder rolt in een mooie richting.
https://soundcloud.com/user-955306273/hendrik-van-maele-the-wall-of-the-trappenhall 

 

Giel Meneve

Het kot was bijna te klein voor de energie van deze man! Vandaag kan je luisteren naar ons gesprek met Giel Meneve, een vaste waarde die heel het Cirkus in Beweging parcours heeft afgelegd. In deze aflevering spreken we over de waarde van kwetsbaarheid in het lesgeven & artiest zijn. We gaan dieper in op de impact van circus op zijn stotteren en hoe hij dit gebruikt als kracht. Laat je meevoeren in Giels verhaal, vroeger en nu, en hoe hij jongeren hierin meesleurt.
https://soundcloud.com/user-955306273/giel-meneve-the-wall-of-the-trappenhall 

Nicolas Vanhole

Vandaag te gast in onze toch wel best professionele studio: Nicolas Vanhole! Babbelen doen we over de liefde voor parkour, over jonge gasten en grieten motiveren, en over wat parcours en circus nu eigenlijk met elkaar te maken hebben. Soit, we hebben het over parkour. https://soundcloud.com/user-955306273/nicolas-van-hole 

 

Rika Taeymans

Het 2de gesprek, met niemand minder dan de oprichtster van Cirkus in Beweging, Rika Taeymans. Over hoe het allemaal begon, een passie met mooie gevolgen. https://soundcloud.com/user-955306273/rika-taeymans-the-wall-of-the-trappenhall

 

Fred Versonnen

Onze eerste gast: Fred Versonnen, over vroeger en nu, later en voorheen. Klik op deze link om de podcast te beluisteren!
Of plak deze url in je browser: https://soundcloud.com/user-955306273/fred-versonnen-the-wall-of-the-trappenhall