ARTISTS

Security Stewards

 

 

Cands up! Wash hands. Circulate! Please don't stay put! 

Onze circus-stewards komen naar uw stad of evenement en herinneren mensen op een ludieke manier aan de maatregelen om het winkelen of deelnemen aan culturele activiteiten aangenaam en veilig te houden voor iedereen! Enkele van onze acts:

Eenwieler-brigade: nu de vliegtuigen aan de grond staan zijn deze vier gemotiveerde verkeersleiders speciaal naar uw stad afgezakt om alles in goede (landings)banen te leiden. Klaar voor take-off? Let’s fly!

Cowboys (figuren in cowboykostuum met waterpistolen met ontsmettingsalcohol): Geen virus is veilig voor deze circuscowboys. Ze schuimen de straten af op zoek naar vuile handen…. Hands up! Let’s desinfect.

Redders (grond en steltenfiguren) in strandkledij. Zwembandjes, verrekijkers, gestreepte T-shirts en uiteraard met het typische reddersfluitje: Een virus op de baan? Geen probleem want onze redders komen eraan! Speciaal voor jullie ruilen ze hun hoge stoel aan het strand in voor een plekje in de Leuvense straten. Met hun verrekijkers speuren ze de straten af. Niemand ontkomt aan hun arendsblik.

Wil je de veiligheidsstewards ook in jouw stad? Please complete our online application form In.
For more information contact artiesten@cirkusinbeweging.be .

Practical information:

DURATION:
2 until 5 hours.

AUDIENCE:
Winkelend/wandelend publiek.

TECHNICAL:
Outdoor.
Een rustplaats op het traject, niet zichtbaar voor het publiek. Lockable dressing room with running water and mirror.

Promotional photographs:
© Cirkus in Motion

 

Info: artists[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online applications