ARTIESTEN

Veiligheidsstewards

 

 

Hands up! Handen wassen. Cirrrrculez! Niet blijven zitten a.u.b.! 

Onze circus-stewards komen naar uw stad of evenement en herinneren mensen op een ludieke manier aan de maatregelen om het winkelen of deelnemen aan culturele activiteiten aangenaam en veilig te houden voor iedereen! Enkele van onze acts:

Eenwieler-brigade: nu de vliegtuigen aan de grond staan zijn deze vier gemotiveerde verkeersleiders speciaal naar uw stad afgezakt om alles in goede (landings)banen te leiden. Klaar voor take-off? Let’s fly!

Cowboys (figuren in cowboykostuum met waterpistolen met ontsmettingsalcohol): Geen virus is veilig voor deze circuscowboys. Ze schuimen de straten af op zoek naar vuile handen…. Hands up! Let’s desinfect.

Redders (grond en steltenfiguren) in strandkledij. Zwembandjes, verrekijkers, gestreepte T-shirts en uiteraard met het typische reddersfluitje: Een virus op de baan? Geen probleem want onze redders komen eraan! Speciaal voor jullie ruilen ze hun hoge stoel aan het strand in voor een plekje in de Leuvense straten. Met hun verrekijkers speuren ze de straten af. Niemand ontkomt aan hun arendsblik.

Wil je de veiligheidsstewards ook in jouw stad? Vul dan ons online aanvraagformulier in.
Voor meer informatie contacteer artiesten@cirkusinbeweging.be .

Praktische info:

DUUR:
2 tot 5 uur.

PUBLIEK:
Winkelend/wandelend publiek.

TECHNISCH:
Outdoor.
Een rustplaats op het traject, niet zichtbaar voor het publiek. Afsluitbare kleedkamer met stromend water en spiegel.

PROMOTIEFOTO’S:
© Cirkus in Beweging

 

Info: artiesten[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online aanvragen