ARTIESTEN

ThanksAndTakeCare

 

 

Cirkus in Beweging wil graag bedanken!

Iedereen die voor anderen zorgt, iedereen die de voorbije weken klaarstond om anderen te helpen om het leven een beetje draaglijker te maken en te houden. Daarom gaan wij op pad met de voorstelling ‘THANKSANDTAKECARE’.

Onze jongerenproductiegroep ‘Carrousel’ (15 tot 19 jarigen) creëert deze zomer een circus-straatvoorstelling onder leiding van Giel Meneve & Lieke De Vry.

Van 3 tot 10 augustus 2020 trekt deze voorstelling door Vlaanderen, op de fiets, naar zorginstanties, ziekenhuizen, op straat,… om te spelen en mensen te bedanken voor hun werk.

9 jongeren gedreven door één passie: circus. Elke week komen ze samen op een plaats waar ze zichzelf kunnen zijn, waar ze samen een passie kunnen delen. Maar plots komt er iets tussen. Een onzichtbaar iets zorgt ervoor dat al hun gewoontes in de war worden gebracht Het legt hen regels op waar ze voorheen nooit mee geconfronteerd werden. Hoe lossen zij dit elk op hun manier op? Hoe vinden ze wegen om samen aan circus te doen, rekening houdend met alle regels die hen worden opgelegd maar toch onvoorwaardelijk hunzelf te blijven.

Praktische info:

DUUR:
30 minuten.

PUBLIEK:
Voor jong en oud.

TECHNISCH:
Outdoor.
Geen speciale technische vereisten.
Afsluitbare kleedkamer met stromend water en spiegel.

PROMOTIEFOTO’S:
© Cirkus in Beweging

 

Info: artiesten[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online aanvragen