CIRCUSSCHOOL

Inschrijven

Inschrijven kan alleen online, via onze website: www.cirkusinbeweging.be/mijn-cib 

▶ Bekijk het lesrooster
▶ Bekijk de vakantiestages
▶ Hoe inschrijven?
▶ Mijn account
▶ Veelgestelde vragen (FAQ)

Lesjaar 2022-2023 loopt tot en met 4 juni 2023.

Lesjaar 2023-2024:

  • De inschrijvingen starten op zondag 23 april 2023 om 10u.
  • Het lesjaar start op maandag 18 september 2023.
  •  

Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
Voor de lessen in het weekend is de regel de volgende : als het de vrijdag ervoor nog school was, is er les.

Feestdagen: alleen op de feestdag zelf is er geen les.


LEUVEN BOOMT!

Het team van Cirkus in Beweging wil haar steentje bijdragen aan het behoud van onze aarde. 
Je zal zien dat er bij elke les de (geheel vrijblijvende) optie staat “JA, ik wil graag 1 euro doneren om een boom te planten!” Hier lees je meer over de achterliggende idee.


WANNEER INSCHRIJVEN voor wekelijkse lessen 2023-2024 

Vanaf zondag 23 april 2023 om 10u kan iedereen inschrijven. 
Inschrijven kan alleen online via onze website (ook vanop je smartphone!).

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, verwerken we de inschrijvingen in vier stappen. Je schrijft dus in op 23 april, maar de bevestiging (of melding wachtlijst) volgt pas afhankelijk van in welke van de 4 groepen je zit met jouw inschrijving. Bij de inschrijving moet je zelf aangeven tot welke groep je hoort.

Voorrangsgroep 1 = bevestiging vanaf zondag 23/04/2023

   – al wie nu les volgt en zich her-inschrijft voor deze specifieke les
   – al wie nu een les volgt en de zelfde les wil volgen op een andere dag
   – al wie doorschuift naar een volgende groep (bvb luchtacro van 12+ naar 14+).

Voorrangsgroep 2 = bevestiging vanaf 2/05/2023

   – huidige leden die zich voor een nieuwe les willen inschrijven (niet o.w.v. leeftijd, maar echt een andere discipline) 

Voorrangsgroep 3 = bevestiging vanaf 8/05/2023

   – de inschrijvingen van wie dit jaar op de wachtlijst stond of een stage volgde
   – de inschrijvingen van broers, zussen, mama’s en papa’s die tot nu toe nog geen les volgden

Voorrangsgroep 4 = bevestiging vanaf 15/05/2023

   – de lijsten worden verder aangevuld met de allernieuwste kandidaten

Ook wie dit jaar op een wachtlijst stond, moet zich opnieuw inschrijven. Niemand wordt automatisch her-ingeschreven.

Voor alle duidelijkheid: vanaf zondag 23 april 2023 mag iedereen zijn inschrijving doorsturen, maar de inschrijvingen van de wachtlijsters en nieuwe leden worden pas later bevestigd. 
Tegen 20 mei 2023 zou iedereen die erbij is een bevestigingsmail ontvangen moeten hebben. 
Op je persoonlijke dashboard kan je ook altijd de actuele toestand raadplegen.
De posities op de wachtlijsten worden tegen eind juni gecommuniceerd.


NU NOG INSCHRIJVEN

voor wekelijkse lessen 2022-2023?

In de lessen waar nog plaats is, kan je nog instromen na elke schoolvakantie.
Vanaf 20 maart 2023 kan je niet meer online inschrijven voor 2022-2023, alleen nog voor vrije training en vakantiestages.

Indien je vragen hebt over cursussen van het lopende lesjaar, stel deze dan per mail aan info@cirkusinbeweging.be. Vermeld steeds naam en familienaam van het kind/de jongere in kwestie.


HOE INSCHRIJVEN ?

voor wekelijkse lessen, vakanties, lessenreeksen, productiegroepen, …

Inschrijven kan alleen online, via onze website: www.cirkusinbeweging.be/mijn-cib .
Je kan ook inschrijven via je SMARTPHONE.

Een woordje uitleg:

Per gezin maak je één account, op basis van een e-mail-adres. Elk gezin heeft een centrale persoon, ‘de boeker’, dit is meestal een ouder. Aan de boeker kunnen gezinsleden toegevoegd worden. Zowel de boeker als de gezinsleden kunnen zich inschrijven voor activiteiten. Een gezin kan ook bestaan uit enkel de boeker.

Je account bestaat uit 3 pagina’s waartussen je kan wisselen via de menu-knop rechts bovenaan. Bij mijn inschrijvingen vind je een overzicht van al je inschrijvingen en kan je een nieuwe inschrijving starten. Onder mijn betalingen vind je een overzicht van al je te betalen en betaalde bedragen en bij mijn familie zie je al je gezinsleden, hun gegevens en medische info.

Klik nu op de groene knop ‘Inschrijven’. Je kan inschrijven voor verschillende soorten activiteiten: wekelijkse lessen, vakantiestages, productiegroepen, korte lessenreeksen en de werkplaats. Alle activiteiten staan gegroepeerd per thema (acrobatie, multicircus, theater…) & je kan er zien voor welke activiteiten er nog plaats is en welke volzet zijn.

Wanneer je klaar bent met inschrijven, zie je een overzicht per gezin: wie er voor wat is ingeschreven, of de inschrijving reeds bevestigd werd door het secretariaat, of je op de wachtlijst staat, hoeveel er in totaal te betalen is en tegen wanneer. Hierbij wordt rekening gehouden met onze verschillende kortingsregels (1ste les en volgende lessen per gezin, korting voor leden van productiegroepen en voor de werkplaats, extra voor ouders circomotoriek, lessenreeksen met een vaste prijs, …).

Je zal van elke stap een mail ontvangen, op elk betrokken e-mail adres: bij goede ontvangst inschrijving, na bevestiging dat je erbij bent of van de melding dat je op de wachtlijst staat. Met het hoofd-e-mail-adres en een wachtwoord kan je later opnieuw de situatie bekijken, gezinsleden toevoegen, je gegevens wijzigen en bijkomende inschrijvingen doen.

De inschrijvingen worden chronologisch verwerkt. Als een activiteit volzet is, wordt er een wachtlijst aangelegd. Het online systeem geeft dit onmiddellijk aan, ook al zijn sommige inschrijvingen nog niet bevestigd. Indien online systeem aangeeft dat een inschrijving op de wachtlijst zal belanden, hoeft dit niet zo te zijn. De inschrijvingen worden aanvaard in 4 stappen.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden & onze Privacyverklaring. Deze kan je hier vinden.


EN DAARNA ?

Het grote voordeel van dit online systeem, is dat je zeer snel zal weten of je effectief ingeschreven bent, mét bevestigingsmail en een overzicht van wat er te betalen is.

Heb je nog vragen i.v.m. de inschrijvingen, dan kan je via mail of telefonisch terecht op het secretariaat : annelies@cirkusinbeweging.be of 016 60 32 63. Je mag ook altijd langskomen. Vermeld in je mail steeds naam en geboortedatum van de persoon waarover het gaat.


HOE BETALEN ?

Van zodra je zeker weet dat je ingeschreven bent – dit is na ontvangst van de bevestigingsmail – mag je het inschrijvingsgeld overschrijven op BE67 7344 0610 8087 met vermelding van een gestructureerde mededeling die in de bevestigingsmail staat.

Voor de wekelijkse lessen: betalen doe je liefst zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 september. Inbegrepen in de prijs zijn: je deelname, je verzekering, de digitale nieuwsbrieven en de vier edities van het tijdschrift “Circusmagazine” (het magazine van de overkoepelende organisatie van de Vlaamse circusateliers).

Voor de vakantiestages: betalen minstens een week voor de start van de stage.


In juni 2021 deden we een voorstel tot gedeeltelijke terugbetaling of tegoed (voucher) voor de weggevallen lessen van januari tot mei 2021. Dit kan dan gecombineerd worden met je betaling voor lesjaar 2021-2022. De principes kan je hier lezen.


 

ANNULERING?

Wanneer je beslist een cursus waarvoor je ingeschreven bent toch niet te volgen, moet je dit in elk geval per mail laten weten. Doe dit dan ook zo snel mogelijk, zo maak je iemand anders blij met de vrijgekomen plaats.

Afhankelijk van de reden van annulatie kan je een deel van het lesgeld recupereren.

 

 

 

voor meer info, contacteer info@cirkusinbeweging.be