CIRCUSSCHOOL

Aanbod lessen: Vrije training & Werkplaats 

Vrije trainingDe vrije trainingen en de werkplaats zijn de plekken voor extra training en creatie, en uitwisseling tussen verschillende disciplines en artiesten. Iedereen kan vrij oefenen, uitwisselen of begeleiding vragen voor technische of artistieke input.

De vrije training is dé plek voor iedereen die graag wil creëren, trainen, experimenteren of tonen. Je werkt vrij zelfstandig, maar wordt gecoacht, gestimuleerd, geprikkeld, getroost. Ook toonmomentjes en try-outs zijn hier mogelijk.

De vrije trainingen zijn voor mensen mét ervaring, die zelfstandig kunnen trainen! Dit zijn geen lessen waarin een lesgever de les leidt.

Leden van productiegroepen en de productie-les mogen hier (gratis) aan hun nummers komen werken. Er word hier veel uitgewisseld en van elkaar geleerd.

 


Vanaf 17/01/2021: Vrije training Parkour voor -12 jaar

  • Telkens op zondag van 12u tot 14u in Hal 5
  • Alleen voor kinderen die al les volgen of in 2020 een parkour-vakantiestage gevolgd hebben!
  • Je hoeft niet vooraf in te schrijven!
  • Prijs: €5,00 per keer, ter plaatse cash te betalen
  • Als je niet met cash geld wil rondlopen, kan je ook een 10-beurtenkaart nemen (zie hieronder, V5)

 

Je kan de vrije training volgen in verschillende formules

Abonnement
Een abonnement voor één vaste vrije training, voor het hele jaar.

10-beurtenkaart
Een 10-beurtenkaart die je kan gebruiken voor alle vrije trainingen of de werkplaats.

Eenmalig
Je kan ook gewoon naar de vrije training komen en €5 cash aan de lesgever betalen per keer dat je gaat – hiervoor hoef je niet vooraf te reserveren.
Deze 3de optie raden we wel af zolang corona ons leven bepaalt en dit omwille van het contactlogboek dat gebaseerd is op onze digitale aanwezigheidslijsten. 
Je hoeft dus niet vooraf te laten weten of je komt, maar je naam moet wel geregistreerd zijn in ons inschrijfsysteem. Voor de uitzonderingen ligt er wel een contactlogboek op elke locatie.

Meer info: zie prijzen