CIRCUSSCHOOL

Aanbod lessen: Vrije trainingen & Werkplaatsen

Vrije trainingDe vrije trainingen en de werkplaatsen zijn de plekken voor extra training, creatie en uitwisseling tussen verschillende disciplines en artiesten. Iedereen kan hier vinden waar hij nood aan heeft.

De vrije training is dé plek voor iedereen die graag wil trainen. Je werkt vrij zelfstandig, maar wordt gecoacht, gestimuleerd, geprikkeld. De vrije training wordt gehouden in de Parkourzaal van Hal 5. Circus en parkour komen hier samen, maar hebben toch hun eigen trainingsruimte.  

De vrije trainingen zijn voor mensen mét ervaring, die zelfstandig kunnen trainen! Dit zijn geen lessen waarin een lesgever de les leidt. 

De werkplaats is plaats waar je kan trainen, oefenen, creëren, samen zijn, andere artiesten en circusliefhebbers ontmoeten. De eerste 20 minuten is er een gemeenschappelijke opwarming, hierna maak jij de keuze. Je kan in deze ruimte je eigen ding doen, samen trainen, afspreken, inspireren. Er is een gemotiveerde artiest / lesgever aanwezig die je bijstaat bij vragen en waar nodig. 

Leden van productiegroepen en de productie-les mogen hier (gratis) aan hun nummers komen werken. Er wordt hier veel uitgewisseld en van elkaar geleerd. 

 


Vanaf 17/01/2021: Vrije training Parkour voor -12 jaar

  • Telkens op zondag van 12u tot 14u in Hal 5
  • Alleen voor kinderen die ook les volgen of een parkour-vakantiestage gevolgd hebben!
  • Je hoeft niet vooraf in te schrijven!
  • Prijs: €5,00 per keer, ter plaatse cash te betalen
  • Als je niet met cash geld wil rondlopen, kan je ook een 10-beurtenkaart nemen (zie hieronder)

 

Je kan de vrije training volgen in verschillende formules

Abonnement
Een abonnement voor één vaste vrije training, voor het hele jaar.

10-beurtenkaart
Een 10-beurtenkaart die je kan gebruiken voor alle vrije trainingen of de werkplaats.

Eenmalig
Je kan ook gewoon naar de vrije training komen en €5 cash aan de lesgever betalen per keer dat je gaat – hiervoor hoef je niet vooraf te reserveren.
Deze 3de optie raden we wel af zolang corona ons leven bepaalt en dit omwille van het contactlogboek dat gebaseerd is op onze digitale aanwezigheidslijsten. 
Je hoeft dus niet vooraf te laten weten of je komt, maar je naam moet wel geregistreerd zijn in ons inschrijfsysteem. Voor de uitzonderingen ligt er wel een contactlogboek op elke locatie.

Meer info: zie prijzen