CIRCUSSCHOOL

Aanbod lessen: specifieke doelgroepen

Iedereen is welkom bij Cirkus in Beweging, iedereen kan en mag circus leren en ervaren, tonen, oefenen en samenwerken. Naast speciale vakantiestages en projecten op locatie proberen we ook in onze lessen open te staan voor elke persoon.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen moest u speciale noden of wensen hebben en hierdoor twijfelt om een les te volgen. Indien een fysiek, mentaal, financieel, … probleem een reden vormen om niet in te schrijven, neem dan zeker contact met ons op, dan vinden we hier ongetwijfeld een oplossing voor.

Circusdromen (wekelijks 18+) in Hal 5

Ben je 18+ en wil je samen met andere volwassenen met een beperking iedere week van het schooljaar samen komen om te bewegen, circuskunsten te leren en theater te spelen? Dan ben je heel erg welkom!
Jongleren, acrobatie en verschillende evenwichtstechnieken worden onder begeleiding van meerdere lesgevers op een ontspannen manier en in een kleine, vertrouwde groep geoefend.
Zo leer je je eigen lichaam beter kennen, zelfvertrouwen winnen en word je aangemoedigd om telkens weer je grenzen te verleggen. 
We tonen regelmatig aan elkaar en er wordt veel gelachen! Een echte show maken, staat ook op het programma.
Kom je meedoen? 

Circusdromen Junior (maandelijks 7+) in de Zevensprong

Deze les gaat 1x per maand door op zondagvoormiddag (klik op kalender hieronder).
Het is een multicircus les voor kinderen met een beperking (met een emotionele en/of sociale ontwikkelingsleeftijd tussen 7 en 12 jaar).
Zoals in alle andere circuslessen proberen we fantastische circustruken uit op een speelse, fantasierijke manier.
Cirkus in Beweging zorgt voor bekwame lesgevers en toegewijde assistenten, zodat ieder kind op eigen ritme en maat uitdagingen kan aangaan. We gaan graag met u in gesprek om het kind en hun noden te leren kennen.
Er is plaats voor maximum acht kinderen. We maken een reservelijst voor als er tijdens het jaar plaatsen vrij komen. Idealiter gaan we voor een vaste groep, die elke maand komt. Er is geen bovengrens in leeftijd gezet, maar ouders van kinderen ouder dan 12 jaar nemen best contact met ons op (isabel@cirkusinbeweging.be).

1 inschrijving per persoon, voor de 8 sessies. 
We verwachten je betaling pas na de eerste sessie.
Wanneer de eerste sessie je echt niet beviel, kan je alsnog per mail uitschrijven, zonder kosten.  

Goed om weten:

  • – Cirkus in Beweging stelt ook haar andere lessen open voor kinderen met een beperking. Neem hiervoor persoonlijk contact op en wij kijken samen wat mogelijk is.
  •  
  • – Tijdens de eerst week van de zomervakantie is er jaarlijks een circuskamp voor kinderen met een beperking. In de Paasvakantie kunnen jongeren (12+) op circusstage komen.
  •  
  • – Cirkus in Beweging organiseert wekelijks een les voor volwassenen (18+) met een beperking. ‘Circusdromen’ gaat door op donderdagvoormiddag.

 

stages
sociaal 3
overzicht vakantiestages button
workshops 4

 

Is de activiteit waar je je voor wilt inschrijven volzet? Schrijf je dan zeker nog in!
Als er genoeg vraag is, kan het aanbod nog groeien en worden de mensen op de wachtlijst het eerst gecontacteerd. 
Ook kunnen mensen op de wachtlijst nog aansluiten bij onze activiteiten wanneer iemand anders annuleert. 
Bij circusdromen-junior kan dat zelfs bij eenmalige afwezigheden.  

 

contact  : isabel@cirkusinbeweging.be