CIRCUSSCHOOL

Aanbod lessen: specifieke doelgroepen

Iedereen is welkom bij Cirkus in Beweging, iedereen kan en mag circus leren en ervaren, tonen, oefenen en samenwerken. Naast speciale vakantiestages en projecten op locatie proberen we ook in onze lessen open te staan voor elke persoon.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen moest u speciale noden of wensen hebben en hierdoor twijfelt om een les te volgen. Indien een fysiek, mentaal, financieel, … probleem een reden vormen om niet in te schrijven, neem dan zeker contact met ons op, dan vinden we hier ongetwijfeld een oplossing voor.

Circusdromen

Circusdromen is begonnen als een project van 10-lessenreeksen, maar verdient sinds vorig jaar een vast plekje in ons lessenrooster.

Ben je 18+ en wil je samen met andere volwassenen met een beperking iedere week van het schooljaar samen komen om te bewegen, circuskunsten te leren en theater te spelen? Dan ben je super welkom!

Jongleren, acrobatie en verschillende evenwichtstechnieken worden onder begeleiding van meerdere lesgevers op een ontspannen manier en in een kleine, vertrouwde groep geoefend.

Zo leer je het eigen lichaam beter kennen, zelfvertrouwen winnen en word je aangemoedigd om telkens weer je grenzen te verleggen. 

We tonen regelmatig aan elkaar en er wordt veel gelachen! Ieder jaar een echte show maken staat ook op het programma.

Kom je meedoen? Vanaf 25 april kan je inschrijven voor het lesjaar 2021-2022.

 

 

stages
sociaal 3
overzicht vakantiestages button
workshops 4

 

 

contact  : rika@cirkusinbeweging.be