CIRCUSSCHOOL

Aanbod lessen: Lessen met alle technieken
Multicircus, Circustraining & Circuszolders

In lessen multicircus, circustraining en circuszolder komen veel verschillende circustechnieken aan bod. Doorheen het hele lesjaar maken de kinderen of volwassenen kennis met zowat elke circustechniek. Niet alleen jongleren, balanceren en (lucht)acrobatie komen aan bod, ook parkour, circustheater, conditietraining, … Er is ook veel ruimte voor spelletjes, vrij oefenen, van elkaar leren, creatief bezig zijn en aan elkaar of de ouders tonen. Ook knotsgekke lessen waar de ouders mogen komen meedoen, de circusspullen verdwenen zijn, … zijn niet uit te sluiten!

Iedereen kan zich inschrijven voor deze lessen, met of zonder circuservaring.

Multicircus:
Hier ontdekken we het circus al spelend ; met een mix uit alle circusdisciplines.
Verschillende technieken worden tijdens de het jaar herhaald en uitgebreid. Ook de jaren erna, leer je steeds weer moeilijkere varianten kennen. Ook nieuwe technieken zoals steltenlopen, eenwieler en doek, komen dan aan bod.

Circustraining:
In deze lessen ligt de focus al meer op moeilijkere trucks zoals jongleren met drie voorwerpen, handstand en eenwieler. We tonen dat door-trainen op iets, tot het echt beheersen van je techniek leidt. Er wordt ook geoefend op podium présence en optreedvaardigheden. Natuurlijk zijn experimenteren en spelen ook nooit ver zoek!

Circuszolders:
Hier gebeuren de gekste dingen! Iedere week opnieuw ligt er wel een nieuwe verrassing te wachten op onze circuszolder.
Alle circustechnieken komen in de loop van het jaar aan bod en worden op een heel speelse wijze aangeleerd.  Er is regelmatig een les opgebouwd rond een verhaal of een actueel thema.