evenwicht

Aanbod lessen: evenwicht

 Spring naar lessen Eenwieler

Ballopen, koorddansen, tonlopen, rola bola, eenwieler, steltlopen … We oefenen verder met deze evenwichtstechnieken. Steeds hoger en steeds moeilijker … en steeds onstabieler! Al deze technieken komen uitgebreid aan bod in onze multilessen en kan je verder uitdiepen in onze specialisatielessen. Bij Evenwicht werken we met leeftijdsgroepen vanaf 9 jaar en vanaf 13 jaar.

Vooral in de oudste groep kan je je helemaal toeleggen op enkel je favoriete evenwichtstechniek. Is dat eenwieleren, dan stap je over naar de eenwielerlessen.

Evenwicht lesaanbod 1
Verhalen circushumaniora

Rika koord stamp media

Eenwieler 

Leren éénwieleren is doorzetten! We oefenen samen met jou tot je het kan. Met de gevorderden oefenen we verder op techniek (opstappen, bochten nemen, springen…) en wagen we ons aan basketbal op de éénwieler.
Wie wil, kan na minstens een jaar technieklessen aansluiten bij de basket-les. Aan de jongste basketters (-14 jaar) vragen we om een basket – en techniekles te combineren, omdat het noodzakelijk is om enkele basistechnieken vlot te beheersen om goed te kunnen basketten.

Eenwieler Fun: Leer eenwieleren op een speelse, toffe manier!
De Fun-les is ideaal voor iedereen die wilt leren eenwieleren of al de eerste meters kan rijden. Je leert eerst de basis van opstappen en rijden. Heb je dat onder de knie, dan komen bochten maken, springen en verschillende leuke trucs allemaal aan bod.
We raden aan om je eigen eenwieler mee te nemen. Als je er nog geen hebt, zullen wij er één voor jou voorzien. 

Eenwieler Stunt: De Stuntles is perfect voor iedereen die zich wilt verdiepen in het eenwieleren.
Beheers je de basistechnieken en zoek je een uitdaging? Dan kan je tijdens deze les moeilijkere trucs zoals springopstap, 180° unispin, eenbeen rijden en meer leren.

Deze les maakt het mogelijk om te specialiseren in technieken zoals flatland, trial, freestyle en hoogspringen. Daarnaast kan je ook leren rijden op speciale eenwielers zoals de giraf, de driewieler en het ultimate wheel.

Wil je graag, met je eenwieler, schitteren op het podium of presteren op het Belgisch eenwielerkampioenschap? Dan zit je zeker goed in de stuntles.

Basket : voor wie al minstens een jaar eenwieler gevolgd heeft.

De eenwieler-lesgevers organiseren regelmatig vrije basketbalmomenten. Laat maar weten op info@cirkusinbeweging.be als je hiervan op de hoogte gebracht wil worden.

 

 

Beelden van de jaarlijkse eenwieler conventie in Neerpelt