circustheater

Aanbod lessen: circustheater

Circus is tonen! Daarom bieden we als circusschool ook circustheater aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Met en zonder circustechnieken bruisen deze lessen van de creativiteit. Er worden verhalen verteld, aan elkaar getoond, uitgeprobeerd, gespeeld, gebouwd, gemusiceerd, …

Nieuw voor 2023-2024: omdat we Circustheater heel belangrijk vinden, krijg je 30% korting op alle andere lessen die je volgt bij Cirkus in Beweging wanneer je een les Circustheater volgt (9+ of 12+)! Gebruik hiervoor de kortingscode ‘Theater’.

– In de les voor 9 tot 12-jarigen spelen we met en voor elkaar.

– Bij 12+ leren we de regels van het spel nog beter kennen door veel te spelen. Je leert je lichaam als circusinstrument ontdekken en leert hoe ermee te spelen. We laten we zo zoveel mogelijk aspecten van theater aan bod komen: bewegingstheater, improvisatie, creatie-methoden, clownerie … Deze les is een must voor leden van productiegroepen, artiesten in spe en alle anderen die zin hebben om samen te spelen, creëren en experimenteren. We nodigen ook gastdocenten uit om hun ervaring en expertise te komen delen.

Interesse? Op de pagina over ons ‘Artistiek aanbod’ vind je nog meer inspiratie! 

Circustheater niveau 1 vertelt een verhaal…

Circustheater niveau 2 daagt zichzelf uit met een monoloog