Wanneer:
19 december 2018 – 22 december 2018 hele dag
2018-12-19T00:00:00+01:00
2018-12-23T00:00:00+01:00
Waar:
Predikherenkerk, Minnepoort & Schouwburg

Wintercircus in Leuven

De winter is de perfecte periode om in de schouwburg te komen genieten van prachtige circusvoorstellingen, er is nog plaats!

Bascule Performance

Bascule begon voor Joren De Cooman als een zoektocht naar nieuwe hoogten, experimenten met materialen en acrobatische creativiteit. Het was ook een weg richting perfectie. Tien jaar en bijna evenveel springpartners later, voelt hij hoe deze perfectie eentonig is geworden. Om hiermee te breken en terug naar een zoektocht en experiment te gaan, doet hij een onderzoek naar nieuwe interpretaties van bascule.

Tickets & info:
Website 30CC 

Foto: Joren De Cooman

Cerebro

Laat je verrassen en ontdek hoeveel meer jij kan of zou kunnen door beter te begrijpen hoe onze hersenen werken. Wil jij mentalisme in jou leven gebruiken. Wil je weten wanneer iemand jou manipuleert of wil jij anderen manipuleren. Cerebro heeft een antwoord voor jou!

In deze interactieve voorstelling confronteert mentalist Kurt Demey je met jezelf en laat hij je nieuwe lichamelijke en geestelijke mogelijkheden ontdekken.

Tickets & info:
Website 30CC 

Foto: Lien Robberechts

Spiegel im Spiegel

Weerspiegelingen slaan de illusie aan diggelen, maken zichtbaar wat verborgen is, onthullen wat heimelijk gebeurt. Zes artiesten spiegelen je een krachtig visueel universum voor waarin circus, dans, theater en plastische kunsten samenkomen in een poging om de werkelijkheid onderuit te halen, maar vooral ook om menselijke kwetsbaarheid bloot te leggen.

‘Spiegel im Spiegel’ is het tweede luik van wat moet uitmonden in de trilogie van de verbeelding

Tickets & info:
Website 30CC 

Foto: Arthur Ancion