Wanneer:
9 maart 2019 – 10 maart 2019 hele dag
2019-03-09T00:00:00+01:00
2019-03-11T00:00:00+01:00
Waar:
Dommelhof Neerpelt
Toekomstlaan 5
3910 Neerpelt
België
Kosten:
70

Na 21 eenwielerconventies en 1 géénwielerconventie (let’s go juggling), organiseren jongeren uit verschillende circusateliers dit jaar een evenwichtsconventie‘De Konvensie – Let’s Balance’ – en wel op 9-10 maart 2019 in Dommelhof in Neerpelt.

Verwacht je aan een stevige brok eenwielerworkshops — door docenten en experts uit binnen- en buitenland, een eenwielerbasket toernooi en héél veel andere evenwichtsworkshops zoals slackline, funambule, ballopen, rola bola,… In bijlage vind je de digitale flyer. 

De Konvensie staat open voor jongeren vanaf 10 jaar (geboren in 2009 of vroeger).

Je kan inschrijven voor het hele weekend (€70) of voor 1 dag (€15) en de deadline om in te schrijven is zondagavond 27 januari. Hiertoe mail je volgende gegevens naar inschrijvingen@cirkusinbeweging.be:

  • je naam
  • je geboortedatum
  • of je vegetariër bent (of lactosevrij dieet, of …)
  • of je ouders je kunnen brengen (heenreis) en indien ja, hoeveel plaatsen er in die wagen eventueel nog vrij zijn
  • of je ouders je kunnen komen halen (terugreis) en indien ja, hoeveel plaatsen er in die wagen eventueel nog vrij zijn

Je inschrijving wordt definitief na betaling van de deelnameprijs, €70 per persoon, die je mag storten op de rekening van Cirkus in Beweging BE67 7344 0610 8087, met vermelding van “naam + Convensie”.  De prijs is inclusief deelname aan de workshops, maaltijden, slaapplaats en een kaartje voor een circusvoorstelling op zaterdagavond. Dit is dus alles, behalve vervoer naar en van Neerpelt.  Zoals elk jaar hopen we dat er genoeg kandidaat-chauffeurs zich melden.

Wil je voor één dag gaan, dan kan je tot 27 januari inschrijven via inschrijvingen@cirkusinbeweging.be
Prijs voor één dag is €15 voor leden (en €20 voor niet-leden) en dan moet je zelf je boterhammen meebrengen.Opgelet: reserveren voor een dagpas is ook verplicht. Ter plaatse worden geen passen meer verkocht. Na 27 januari moet je je dagkaart reserveren via info@circuscentrum.be of bellen naar 09 233 85 89.  

Begeleiders die een workshop geven of  een andere medewerkersshift invullen (minimum 1 à 1,5 uur), krijgen een all-in ticket gratis. Ook de begeleiders schrijven zich in via deze weg (+ ook via konvensie@gmail.com). 

Dit jaar is het hele weekend ingevuld met EVENWICHT workshops.
Op zondag is er opnieuw een eenwielerbaskettoernooi. Dit jaar pakken we het een beetje anders aan en zijn de plaatsen beperkt (5 JUMP-, 8 FUN-, 5 SPORT-ploegen).
Wacht dus ook hier niet met inschrijven, mail je atelier/ploegnaam & categorie door naar konvensie@gmail.com !

Een evenement georganiseerd door het Vlaams Centrum voor de Circuskunsten.

Omwille van het beperkt aantal verblijfsplaatsen in Neerpelt  geldt een maximum voor de all-in weekendpassen per atelier grootte.  (opgelet: maximum aantal = deelnemers + begeleiders!)
De Wachtplaatsen zijn plaatsen die nog niet meteen zeker zijn van inschrijving. Afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen, verdelen we de plaatsen die nog over zijn en krijg je hiervan een bericht op 4 februari!