Wanneer:
19 april 2021 – 1 januari 2022 hele dag
2021-04-19T00:00:00+02:00
2022-01-02T00:00:00+01:00
Waar:
Thuis
Contact:
Cirkus in Beweging

Binnenkort verlaten we onze Kapelzaal voor verbouwingen.
Na deze verbouwingen zullen we een heel nieuw gebouw krijgen en dus niet terugkeren naar onze geliefde circuszaal.

Om toch een blijvende herinnering aan het Broosgebouw te hebben, namen enkele jongeren (Noa, Jobbe, Jolien en Herden) het voortouw en staken hun hoofden bij elkaar om het gemis van al onze optreedkansen en activiteiten te compenseren.

Na enkele brainstormsessies, kwamen ze met het concept van Bye Bye Broos.
Bye Bye Broos is een digitale circusschool waar je naar hartenlust kan rondlopen en afscheid nemen van elk hoekje van het Broosgebouw, een digitale plek waar vroeger en nu samenkomen. Je kan herinneringen ophalen, nieuwe plekjes ontdekken, mooie herinneringen ophalen, oude filmpjes bekijken maar bovenal kan je op deze manier je toch een beeld vormen van wat jij/je zoon/dochter/neef/nicht/vriend(in)/… het afgelopen circusjaar uitgestoken heeft!

Je kan je laten verrassen door de filmpjes die je al wandelend in het virtuele gebouw tegenkomt of je kan gericht op zoek gaan naar filmpjes van een specifieke lesgroep. Dit kan je doen door een kijkje te nemen op de plattegrond. Om snel tussen verschillende ruimtes te springen kan je gebruik maken van de knopjes links onderaan je scherm. Hiermee kan je tussen verschillende verdiepen springen en kan je rechtstreeks naar de ruimte die je wilt zien doorklikken.

Laat je verwonderen via deze link.

Of plak deze url in je browser: https://my.matterport.com/show/?m=7Ye1VKMTGbN