WORKSHOPS

Open piste

Onze circuspiste boordevol circusmateriaal ligt op jou te wachten!

We rollen de rode piste uit, waarna iedereen vrij kan deelnemen en al het materiaal kan komen uitproberen. Bij deze workshop mag je vrij in en uit lopen. Allerlei circustechnieken komen aan bod en worden door onze lesgevers gedemonstreerd en aangeleerd.

Heeft u beslist en wenst u een circus workshop aan te vragen?
Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.
Voor meer informatie contacteer workshops@cirkusinbeweging.be .

Er is keuze uit verschillende formules van open piste. Hieronder een overzicht.

Technieken:

Multicircus

Bij multicircus combineren we allerlei circustechnieken: jongleerspullen, grote ballen en tonnen om op te lopen, diabolo’s, rola bola’s, eenwielers, …

Knutselcircus

Met zelf meegebracht ‘afval’ maken we samen kleurrijk circusmateriaal. Na een creatieve knutselsessie leven we ons uit met de nieuwe circusspullen.

Blokken kleuters

30 grote mousse blokken en matjes, meer hebben kleuters niet nodig om zich te amuseren. We bouwen en spelen samen tot we niet meer kunnen.

Parkour

Klimmen, springen, lopen, salto’s en dit allemaal gecombineerd met de eigen creativiteit. Op plinten of een stelling kan je op korte tijd al heel zotte dingen doen.

Evenwicht

Lopen op een strak gespannen koord, stappen op een loopbal, in balans blijven op een rola bola, rechtop blijven op je eenwieler, lopen op stelten…

Jongleren

Balletjes, kegels, sjaaltjes, appelsienen, meloenen, kettingzagen … Maar ook diabolo’s, lasso’s, flowersticks, Chinese bordjes, ...

Chinese mast

Een grote anti-slip zwarte mast om hoog in te klimmen, vanaf te tuimelen, te blijven hangen als een aapje, ... Iedereen is er bijzonder snel mee weg.

Trapeze

Klimmen, zwaaien, draaien, zwieren en hangen in de trapezes en de doeken. Enkel mogelijk in onze kapelzaal of met een stelling.


Een overzicht van alle workshops vind je hier.
Je kan naast workshops ook artiesten boeken. Alle info daarover vind je hier.

 

Voor meer info contacteer workshops@cirkusinbeweging.be