ARTIESTEN

Dromen van Papageno

 

Papageno, de vogelvanger uit ‘De Toverfluit’ van Wolfgang Amadeus Mozart, is een echte flierefluiter. De hele dag lang jaagt hij achter vogels en verlangt hij hardop naar het meisje van zijn dromen. Maar hoe zien zijn dromen er dan uit? Cirkus in Beweging werkt een fantasierijke parade uit met vogels op stelten, aria’s van Mozart en… Papageno zelf natuurlijk.

Cirkus in Beweging werkt al jaren samen met kinderwerking Fabota uit Leuven, een organisatie die buurtgericht werkt rond kansarmoede en sociale uitsluiting. Deze nieuwe productie geeft de kinderen van Fabota de kans om op te treden voor leeftijdsgenoten, samen met volwassen steltlopers van Cirkus in Beweging en enkele begaafde leerlingen van de stedelijke muziekacademie.

Arrangeur Tom Permentier bewerkt de muziek van Mozart voor straatklavieren. Jonas Van Soom en Rika Taeymans staan in voor de visuele uitwerking en de begeleiding van de jonge artiesten.

Dit project Papageno werd uitgewerkt in opdracht van 3 culturele Centra in Vlaams-Brabant in het kader van het Pepernoot-festival.

 

gevleugelde ruiters 3
gevleugelde ruiters 4
gevleugelde ruiters 2
dromen van papgeno 2

 

Info & Booking: artiesten@cirkusinbeweging.be