ARTIESTEN

 

Cirkus in Beweging heeft een ruim artistiek aanbod. We creëren en ondersteunen circusvoorstellingen, animaties, muzikale producties en andere projecten met zowel jongeren als volwassenen. Naast onze vaste producties en animaties werken we ook op maat voor grote en kleine projecten. Kortom, op elke artistieke circusvraag willen we een antwoord kunnen bieden.

Cirkus in Beweging wil de circuskunst op de Vlaamse kaart zetten en wil jongeren & volwassenen, amateurs & professionelen ondersteunen door hen speelkansen te bieden.
Het tonen maakt deel uit van het artistiek traject dat onze leden doorlopen. Cirkus in Beweging heeft in haar aanbod zowel jongeren die hun eerste stappen in hun artistiek bestaan zetten als professionele artiesten met jaren ervaring. De combinatie van verschillende kunstvormen en de diversiteit van onze artiesten zorgt voor dit uitgebreid artistiek aanbod.

Wil je een artistieke activiteit aanvragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.
Indien je problemen ondervindt bij het invullen of versturen (vaak bij Safari), probeer dan nog eens in Google Chrome.

Voor meer informatie en aanvragen contacteer artiesten@cirkusinbeweging.be.

Circusvoorstellingen

Een gevarieerd aanbod van producties met jonge artiesten uit de circusschool tot kwalitatieve en afgewerkte voorstellingen met (semi-) professionele artiesten.

Onze circusvoorstellingen:
Dyne
Paraplu
Op maat

 

Animaties

We brengen circuskunsten tussen de mensen, nooit opdringerig, maar steeds een schot in de roos. Laat je verrassen!

Onze animaties:
Circus à la carte
Steltenlopers
Les Nicolettes
Op maat

 

Muziek

Zoek je naar muzikale acts die buiten de lijntjes kleuren? Ook daarvoor kan je terecht bij Cirkus in Beweging. De percussiegroepen hebben al een traditie van meer in de vijftien jaar in de Leuvense circusschool en voegen peper en zout toe op festivals en andere evenementen!

Ons muzikaal aanbod:
Baguette
De Madammen
Herr Stelt
Op maat

 

Aanbod op maat

Cirkus In Beweging werkt graag voor u een evenement, een optreden of een animatie op maat uit met circus, muziek en andere kunstvormen. Van een gezinsdag met workshops, optredens en animaties, een voorstelling op maat tot een avondvullend programma of een teambuilding voor bedrijven.

Meer info:
Evenementen op maat


Nieuw!

Artistiek traject

Cirkus in Beweging is een artistieke vrijplaats. Voor jong en oud bestaan er verschillende artisieke trajecten, waar jonge en ervaren artiesten samen of alleen aan nieuwe producties en animatie-acts kunnen werken.

Benieuwd? Klik hier!


Archief

Sinds 1993 maakt Cirkus In Beweging circusproducties met verschillende groepen. KontrastWir War en Kronkel passeerden de revue voor het digitale tijdperk. Compagnies als Pyromantiek en Lokomotiv vonden hun eigen weg.

Een overzicht van enkele producties uit het recente verleden:

 

 

Info: artiesten[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online aanvragen