CIRCUSSCHOOL

Inschrijven

Rechtstreekse link naar de inschrijvingsmodule : http://inschrijven.cirkusinbeweging.be

Klik hier voor het LESROOSTER

Klik hier voor een overzicht van de VAKANTIESTAGES


NU NOG INSCHRIJVEN voor wekelijkse lessen 2016-2017?

Indien je vragen hebt over cursussen van het lopende lesjaar, stel deze dan per mail aan info@cirkusinbeweging.be. Vermeld steeds naam en familienaam van het kind/de jongere in kwestie.

Af en toe starten er ook nog korte lessenreeksen in de loop van het jaar of in de zomer. Deze vind je ook via de inschrijvingsmodule onder ‘korte lessenreeksen’.


Ter info: het huidige lesjaar startte op 19 september 2016 en loopt tot en met 3 juni 2017.
Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
Voor de lessen op zaterdag is de regel de volgende : als het de vrijdag ervoor nog school was, is er op zaterdag les.


WANNEER INSCHRIJVEN voor wekelijkse lessen 2017-2018 ?

De week van 20 maart 2017 is een ‘open lesweek’. Iedereen mag een kijkje gaan nemen in de lessen, om je een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van hoe het er in zo’n les aan toegaat.
Vanaf 27 maart 2017 verspreiden we het nieuwe lesrooster.  Bestudeer het goed, wik en weeg.
Vanaf de eerste werkdag na de paasvakantie, 18 april 2017 om 10u kan iedereen online inschrijven – hoe dat moet lees je hieronder.
Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, verwerken we de inschrijvingen in vier stappen, zoals hieronder beschreven. Je schrijft dus in op 18 april, maar de bevestiging volgt pas afhankelijk van in welke van de 4 groepen je zit met jouw inschrijving.

  • vanaf 18 april 2017 : de inschrijvingen worden behandeld van al wie nu les volgt en zich her-inschrijft voor deze specifieke les. Ook de jongeren die omwille van hun leeftijd ‘moeten’ doorschuiven naar een volgende groep horen bij deze groep (bvb luchtacro van 12+ naar 14+, acro-parkour van 1ste-3de leerjaar naar 4de-6de leerjaar, …).
  • vanaf 24 april 2017 : huidige leden die zich voor een nieuwe les willen inschrijven komen er nu bij + die van broers, zussen, mama’s en papa’s
  • vanaf 2 mei 2017 : de inschrijvingen van wie dit jaar op de wachtlijst stond of een stage volgde komen erbij
  • vanaf 8 mei 2017 : de lijsten worden verder aangevuld met de allernieuwste kandidaten.

Ook wie dit jaar op een wachtlijst stond, moet zich opnieuw inschrijven. Niemand wordt automatisch her-ingeschreven.

Voor alle duidelijkheid: vanaf 18 april 2017 mag iedereen zijn inschrijving doorsturen. De inschrijvingen van de wachtlijsters en de nieuwe leden worden gewoon even apart gehouden (in volgorde van aankomst) tot zij aan de beurt zijn.


Wanneer je in de loop van het lesjaar inschrijft:

In welke lessen nog plaats is, vind je terug via de inschrijvingsmodule.
In deze lessen kan je tot aan de kerstvakantie nog zonder probleem aansluiten. Vanaf januari kan dat ook nog, maar niet meer overal. Stuur dan een mail of bel Annelies op 016 60 32 63.


HOE INSCHRIJVEN ?  voor wekelijkse lessen, vakanties, lessenreeksen, productiegroepen, …

Inschrijven kan alleen nog maar online, via http://inschrijven.cirkusinbeweging.be.
Je kan niet inschrijven via smartphones.

Een woordje uitleg:

Per gezin maak je één account, op basis van een e-mail-adres. Elk gezin heeft een centrale persoon, ‘de boeker’, dit is meestal een ouder. Aan de boeker kunnen gezinsleden toegevoegd worden. Zowel de boeker als de gezinsleden kunnen zich inschrijven voor activiteiten. Een gezin kan ook bestaan uit enkel de boeker.

Klik nu op de groene knop ‘Start inschrijving’. Je kan inschrijven voor verschillende soorten activiteiten: wekelijkse lessen, vakantiestages, productiegroepen, korte lessenreeksen en de werkplaats. Hier zie je voor welke activiteiten er nog plaats is en welke volzet zijn.

Wanneer je klaar bent met inschrijven, zie je een overzicht per gezin: wie er voor wat is ingeschreven, of de inschrijving reeds bevestigd werd door het secretariaat, of je op de wachtlijst staat, hoeveel er in totaal te betalen is en tegen wanneer. Hierbij wordt rekening gehouden met onze verschillende kortingsregels (samentellen uren per gezin, korting voor leden van productiegroepen en voor de werkplaats, extra voor ouders circomotoriek, lessenreeksen met een vaste prijs, …).

Je zal van elke stap een mail ontvangen, op elk betrokken e-mail adres: bij goede ontvangst inschrijving, na bevestiging dat je erbij bent of van de melding dat je op de wachtlijst staat. Met het hoofd-e-mail-adres en een wachtwoord kan je later opnieuw de situatie bekijken, gezinsleden toevoegen, je gegevens wijzigen en bijkomende inschrijvingen doen.

De inschrijvingen worden chronologisch verwerkt. Als een activiteit volzet is, wordt er een wachtlijst aangelegd. Het online systeem geeft dit onmiddellijk aan, ook al zijn sommige inschrijvingen nog niet bevestigd. Indien online systeem aangeeft dat een incshrijving op de wachtlijst zal belanden, hoeft dit niet zo te zijn. De inschrijvingen worden aanvaard in 4 stappen (zie wanneer inschrijven).

Bij inschrijving ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze kan je hier vinden.


EN DAARNA ?

Het grote voordeel van dit nieuwe online systeem, is dat je zeer snel zal weten of je effectief ingeschreven bent, mét bevestigingsmail en een overzicht van wat er te betalen is.

Heb je nog vragen i.v.m. de inschrijvingen, dan kan je via mail of telefonisch terecht op het secretariaat : annelies@cirkusinbeweging.be of 016 60 32 63. Je mag ook altijd langskomen. Vermeld in je mail steeds naam en geboortedatum van de persoon waarover het gaat.


HOE BETALEN ?

Van zodra je zeker weet dat je ingeschreven bent – dit is na ontvangst van de bevestigingsmail – mag je het inschrijvingsgeld overschrijven op BE67 7344 0610 8087 met vermelding van een gestructureerde mededeling die in de bevestigingsmail staat.

Voor de wekelijkse lessen : betalen doe je liefst zo snel mogelijk en uiterlijk op 30 september. Inbegrepen in de prijs zijn: je deelname, je verzekering, de digitale nieuwsbrieven en de vier edities van het tijdschrift “Circusmagazine” (het magazine van de overkoepelende organisatie van de Vlaamse circusateliers).

Voor de vakantiestages : betalen minstens een week voor de start van de stage.


DE LESSEN STARTEN OP MAANDAG 18 SEPTEMBER 2017 EN LOPEN TOT EN MET 2 JUNI 2018.

Tijdens de schoolvakanties is er geen les.
Voor de lessen op zaterdag is de regel de volgende : als het de vrijdag ervoor nog school was, is er op zaterdag les.


ANNULERING?

Wanneer je beslist een cursus waarvoor je ingeschreven bent toch niet te volgen, moet je dit in elk geval per mail laten weten. Doe dit dan ook zo snel mogelijk, zo maak je iemand anders blij met de vrijgekomen plaats.

Afhankelijk van de reden van annulatie kan je een deel van het lesgeld recupereren.

 

 

 

voor meer info, contacteer info@cirkusinbeweging.be