ARTIESTEN

 

Cirkus in Beweging heeft een ruim artistiek aanbod. We creëren en ondersteunen circusvoorstellingen, animaties, muzikale producties en andere projecten met zowel jongeren als volwassenen. Naast onze vaste producties en animaties werken we ook op maat voor grote en kleine projecten. Kortom, op elke artistieke circusvraag willen we een antwoord bieden.

Cirkus in Beweging wil de circuskunst op de Vlaamse kaart zetten en wil jongeren & volwassenen, amateurs & professionelen ondersteunen door hen speelkansen te bieden.
Het tonen maakt deel uit van het artistiek traject dat onze leden doorlopen. Cirkus in Beweging heeft in haar aanbod zowel jongeren die hun eerste stappen in hun artistiek bestaan zetten als professionele artiesten met jaren ervaring. De combinatie van verschillende kunstvormen en de diversiteit van onze artiesten zorgt voor dit uitgebreid artistiek aanbod.

Wil je een artistieke activiteit aanvragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.
Voor meer informatie en aanvragen contacteer artiesten@cirkusinbeweging.be .

 

 

Circusvoorstellingen

Een gevarieerd aanbod van producties met jonge artiesten uit de circusschool tot kwalitatieve en afgewerkte voorstellingen met (semi-) professionele artiesten.

Onze circusvoorstellingen:
Dyne
Bathazar & Frederico
Circuscabaret
Op maat

 

Animaties

We brengen circuskunsten tussen de mensen, nooit opdringerig, maar steeds een schot in de roos. Laat je verassen!

Onze animaties:
Circus à la cart
Steltenlopers
Les Nicolettes
Ballonplooier & Grime
Op maat

 

Muziek

Zoek je naar muzikale acts die buiten de lijntjes kleuren? Ook daarvoor kan je terecht bij Cirkus in Beweging. De percussiegroepen hebben al een traditie van meer in de vijftien jaar in de Leuvense circusschool en voegen peper en zout toe op festivals en andere evenementen!

Ons muzikaal aanbod:
De Madammen
Molotov
Dynamo
Op maat

 

Aanbod op maat

Cirkus In Beweging werk graag voor u een evenement, een optreden of een animatie op maat uit met circus, muziek en andere kunstvormen. Van een gezinsdag met workshops, optredens en animaties, een voorstelling op maat tot een avondvullend programma of een teambuilding voor bedrijven.

Meer info:
Evenementen op maat


Publiek toegankelijke optredens
feb 24 – feb 25 hele dag Dommelhof Neerpelt
Op 24 en 25 februari  is het weer zover: de eenwielerrr … of nee, toch niet!  Na 21 edities van de eenwielerconventie presenteert een nieuwe kerngroep met veel jong organisatiegeweld (o.l.v. Anne Loeckx en Lien Drent) de “1ste Geenwielerconventie… Let’s go juggling! “  Ben …
mrt 4 hele dag 30CC/Schouwburg Leuven
De vierde editie van onze galavoorstellingen zal plaatsvinden op zondag 4 maart 2018 in de 30CC/Schouwburg in Leuven. Heel wat lesgroepen én leerlingen van de circushumaniora geven dan het beste van zichzelf. Het belooft opnieuw een mooi afgewerkt geheel te worden …
apr 25 @ 19:30
Op woensdag 25 april organiseren we een open piste. Wil je graag optreden? Stuur dan gerust een mail naar artiesten@cirkusinbeweging.be Meer info volgt snel! jQuery( function() { jQuery.vegas('slideshow', { delay:5000000, backgrounds:[{ src:'http://www.cirkusinbeweging.be/wp-content/uploads/2014/10/in-ontwikkeling.jpg', fade:0},] }) });
mei 18 – mei 21 hele dag Leuven
Dit lesjaar gaan de Presentatiedagen van Cirkus in Beweging opnieuw door in de wijk aan de Vaart en rond het Sluispark en wel van 18 tot 20 mei 2018 = het Pinksterweekend. Alle lesgroepen presenteren op deze dagen op hun eigen …

 


Artistiek traject

Cirkus In Beweging is een artistieke vrijplaats. Tijdens het circuslab, de creatieles en de werkplaats kunnen jonge en ervaren artiesten continue aan nieuwe producties en animatie-acts werken.

Benieuwd naar een van deze producties?
Kom eens langs op een van onze open pistes of neem contact met ons op.


Archief

Sinds 1993 maakt Cirkus In Beweging circusproducties met verschillende groepen. KontrastWir War en Kronkel passeerden de revue voor het digitale tijdperk. Compagnies als Pyromantiek en Lokomotiv vonden hun eigen weg.

Een overzicht van enkele producties uit het recente verleden:

 

 

Info: artiesten[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online aanvragen