ARTIESTEN

 

Cirkus in Beweging heeft een ruim artistiek aanbod. We creëren en ondersteunen circusvoorstellingen, animaties, muzikale producties en andere projecten met zowel jongeren als volwassenen. Naast onze vaste producties en animaties werken we ook op maat voor grote en kleine projecten. Kortom, op elke artistieke circusvraag willen we een antwoord bieden.

Cirkus in Beweging wil de circuskunst op de Vlaamse kaart zetten en wil jongeren & volwassenen, amateurs & professionelen ondersteunen door hen speelkansen te bieden.
Het tonen maakt deel uit van het artistiek traject dat onze leden doorlopen. Cirkus in Beweging heeft in haar aanbod zowel jongeren die hun eerste stappen in hun artistiek bestaan zetten als professionele artiesten met jaren ervaring. De combinatie van verschillende kunstvormen en de diversiteit van onze artiesten zorgt voor dit uitgebreid artistiek aanbod.

Wil je een artistieke activiteit aanvragen? Vul dan ons online aanvraagformulier zo volledig mogelijk in.
Voor meer informatie en aanvragen contacteer artiesten@cirkusinbeweging.be .

 

 

Circusvoorstellingen

Een gevarieerd aanbod van producties met jonge artiesten uit de circusschool tot kwalitatieve en afgewerkte voorstellingen met (semi-) professionele artiesten.

Onze circusvoorstellingen:
Dyne
Balthazar & Frederico
Circuscabaret
Op maat

 

Animaties

We brengen circuskunsten tussen de mensen, nooit opdringerig, maar steeds een schot in de roos. Laat je verassen!

Onze animaties:
Circus à la cart
Steltenlopers
Les Nicolettes
Ballonplooier & Grime
Op maat

 

Muziek

Zoek je naar muzikale acts die buiten de lijntjes kleuren? Ook daarvoor kan je terecht bij Cirkus in Beweging. De percussiegroepen hebben al een traditie van meer in de vijftien jaar in de Leuvense circusschool en voegen peper en zout toe op festivals en andere evenementen!

Ons muzikaal aanbod:
De Madammen
Molotov
Dynamo
Op maat

 

Aanbod op maat

Cirkus In Beweging werkt graag voor u een evenement, een optreden of een animatie op maat uit met circus, muziek en andere kunstvormen. Van een gezinsdag met workshops, optredens en animaties, een voorstelling op maat tot een avondvullend programma of een teambuilding voor bedrijven.

Meer info:
Evenementen op maat


Publiek toegankelijke optredens
apr 25 @ 19:30
Op woensdag 25 april organiseren we een verjaardagseditie van de Open Piste. Je krijgt er allerlei proevertjes te zien, gebracht door onze leden, docenten en toevallige passanten. Voor, na en tussen ontvangen we je graag in onze bar. Wil je …
apr 29 hele dag 30CC/Schouwburg
Zeventig muzikanten van de Harmonie de Volharding en veertien circusartiesten van Cirkus in Beweging brengen het beste van zichzelf op het podium van de prachtige Leuvense Schouwburg. Of dat is alleszins de bedoeling. Want de speelruimte blijkt toch wat krap. …
mei 18 – mei 21 hele dag Leuven
Dit lesjaar gaan de Presentatiedagen van Cirkus in Beweging opnieuw door in de wijk aan de Vaart en rond het Sluispark en wel van 19 tot 20 mei 2018, tussen 10u30 en 14u = het Pinksterweekend. Alle lesgroepen presenteren op deze …
mei 25 @ 20:00 – 22:15 Appeltuin
  Komt dat horen, komt dat horen! Cirkus in Beweging viert haar zilveren jubileum met toeters en bellen, op de muzikale soiree in de Appeltuin (de Freinetschool die zelf haar veertigste verjaardag viert!) Dit feest gaat door op 25 mei …
sep 23 hele dag Paul van Ostijenpark
Cirkus in beweging bestaat 25 jaar! Het hele jaar lang broeden we op iets en daarom doen we elke 25ste van de maand een leuke actie! Meer info daarover vind je hier. Op 23 september komt dan eindelijk ons ei …

 


Artistiek traject

Cirkus In Beweging is een artistieke vrijplaats. Tijdens het circuslab, de creatieles en de werkplaats kunnen jonge en ervaren artiesten continue aan nieuwe producties en animatie-acts werken.

Benieuwd naar een van deze producties?
Kom eens langs op een van onze open pistes of neem contact met ons op.


Archief

Sinds 1993 maakt Cirkus In Beweging circusproducties met verschillende groepen. KontrastWir War en Kronkel passeerden de revue voor het digitale tijdperk. Compagnies als Pyromantiek en Lokomotiv vonden hun eigen weg.

Een overzicht van enkele producties uit het recente verleden:

 

 

Info: artiesten[at]cirkusinbeweging.be
Booking: online aanvragen